viernes, 23 de septiembre de 2011

Antidumping definitiu importació ceràmica origen China

Apreciats,

Els informem que amb data 12/09/11 es va publicar al Diari Oficial de la Unió Europea el Reglament d'Execució (UE) Nº 917/2011 del Consell pel qual s'estableix un dret antidumpìng definitiu sobre les importacions de rajoles ceràmica originaries de la R.P. Xina amb l'ojectiu de protegir la ceràmica fabricada al territori comunitari.

Els drets aplicables per a les empreses fabricants que hagin cooperat amb la investigació promoguda per la Federació Europea De Fabricants de Rajoles de Ceràmica seran d'entre un 26,3% i un 36,5%. A la resta d'empreses s'aplicarà un dret antidumping general del 69,7%. Aquestes mesures que van entrar en vigor la setmana passada s'estableixen per un període de 5 anys.

Aquestes mesures s'aplicaran a "baldosas cerámicas, esmaltadas o no, para revestimentos o pavimentos; a mosaicos, esmaltados o no; y a artículos similares de cerámica sean o no rectangulares, incluso con soporte". D'acord amb l'article 1 del present Reglament els codi afectats són els capítols 6907 i 6908.

No hay comentarios:

Publicar un comentario